At home at Teriyaki
3 participanți
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Dormitoarele
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
At home at Teriyaki
Avuse un zbor cam tarziu in noapte. Isi facu aterizarea prin fereastra deschisa, inchizandu-si aripile negre.
- " Ah bine ca i-am dat liber menajerei azi...!" se gandi, apoi roti privirea prin camera. "Tot simt ca am uitat ceva...!" realiza el insa o lasa balta, analizandu-si hainele de pe el isi dadu seama: - "Aaa da, asta nu e dimensiunea mea... trebuie sa ma imbrac in straie...!"
Se freca in cap, mergand la dulap unde-si lua perechea de blugi cu catarama, tricoul alb cu scris negru si jacheta neagra.
- "Si desi am zburat mult.. n-am obosit...!" realiza usor, ducandu-se in fata oglinzii lungi ce era lipita de perete si incepu sa se analizeze.
- " Ultimul retus...!"
Merse pana la birou luandu-si piercingul si il puse imediat in lobul urechii, fara vreo reactia anume.
- " Complet...!" gandi el la final, dar tot parca mai avea necesitatea de ceva.
- " Ah bine ca i-am dat liber menajerei azi...!" se gandi, apoi roti privirea prin camera. "Tot simt ca am uitat ceva...!" realiza el insa o lasa balta, analizandu-si hainele de pe el isi dadu seama: - "Aaa da, asta nu e dimensiunea mea... trebuie sa ma imbrac in straie...!"
Se freca in cap, mergand la dulap unde-si lua perechea de blugi cu catarama, tricoul alb cu scris negru si jacheta neagra.
- "Si desi am zburat mult.. n-am obosit...!" realiza usor, ducandu-se in fata oglinzii lungi ce era lipita de perete si incepu sa se analizeze.
- " Ultimul retus...!"
Merse pana la birou luandu-si piercingul si il puse imediat in lobul urechii, fara vreo reactia anume.
- " Complet...!" gandi el la final, dar tot parca mai avea necesitatea de ceva.
Teriyaki- Mesaje : 79
Data de înscriere : 17/10/2009
Re: At home at Teriyaki
Sophie aflase ca in apropierea dormitorului ei se mutase cineva asa ca se gandi sa vada cine e acea persoana. Ajunse in fata usii, apoi batu incet in ea, asteptand ca cineva sa deschida.
Namaky Sophie- Mesaje : 90
Auzi ciocanitul dar nu se deplasa decat 2 pasi fata de locul unde era, usa deschizandu-se in acel moment, iar de-abia pe urma se auzi si cuvantul "intra".
Realiza de fapt ca azi nu asteapta pe nimeni, ramase surprins de musafiri.
- "Lasa o sa incerc sa-mi astampar unele obiceiuri si va fi bine...!"
Veni pe hol, zarind blonda din pragul usii.
- Salut...! incerca sa mimeze el un glas mai uman.
Realiza de fapt ca azi nu asteapta pe nimeni, ramase surprins de musafiri.
- "Lasa o sa incerc sa-mi astampar unele obiceiuri si va fi bine...!"
Veni pe hol, zarind blonda din pragul usii.
- Salut...! incerca sa mimeze el un glas mai uman.
-Salut! Zise si ea, apoi zambi scurt. Te deranjez cumva?
- Nu...! raspunse el scurt. Parca ti-am zis din nainte sa intrii....! astepta el pe fata. Ia un loc si zi-mi daca ai vrea sa fii servita.. Iar cu ce ocazie ai trecut pe aici ?
-Scuze!
Spuse ea, putin ragusita, apoi intra in camera si se aseza pe-un scaun.
-Nu vreau nimic, am venit doar ca sa vad cine e noul venit... "sunt si eu curioasa, ca deobicei". Deci, cum te numesti?
Spuse ea, putin ragusita, apoi intra in camera si se aseza pe-un scaun.
-Nu vreau nimic, am venit doar ca sa vad cine e noul venit... "sunt si eu curioasa, ca deobicei". Deci, cum te numesti?
Usa se inchise automat dupa intrarea fetei, fara ca acesta sa faca vreo miscare.
- Teriyaki...! raspunse el usor. " Asa pastreaza vocea asta ca e bine..." realiza ca o putea face pe 'umanul'. Dar domnisoara care e cu vizite noaptea, cum se numeste ?
- Teriyaki...! raspunse el usor. " Asa pastreaza vocea asta ca e bine..." realiza ca o putea face pe 'umanul'. Dar domnisoara care e cu vizite noaptea, cum se numeste ?
Rosi putin, sperand ca nu-l deranjase pe baiat.
-Ei hai ca nu e asa tarziu. Si ma numesc Sophie, imi pare bine!
-Ei hai ca nu e asa tarziu. Si ma numesc Sophie, imi pare bine!
- Sophie?! Frumos nume... deci nu esti de prin regiune... realiza in mintea sa. " Imi suna a nume englez..." .. Deci Anglia ? intreba ghicind, de fapt era mai mult sigur de asta. " Bine ca dupa nume mintea mea stie tot ce-i trebuie despre persoana.." realiza el, incepand sa se aseze si el.
-Mersi si da, sunt din Anglia, am venit aici chiar ieri.
- La fel ca mine...! raspunse baiatul soptit. Multumesc ca mi-ai confirmat...! realiza apoi ca trebuia multumirea pe acolo. " La naiba cu amabilitatea.." gandi el ezitand in minte.
Sophie analiza putin incaperea, parea o camera draguta, apoi se uita la baiat mai atenta.
Se benocla prelung la usa , timp de cateva minute bune , insa pana la urma degetele sale facura contact cu suprafata usii , dand nastere unui sunet slab , ce rasuna in ecou.Se dadu cativa pasi inapoi , inca privind usa si asteptand deschiderea ei."Eh sa vedem cat noroc am".
Syusuke- Mesaje : 71
- Ai gasit ceva interesant la analiza mea ? se adresa el blondei, dar in acel moment auzi ciocanitul, dandu-si privirea spre suprafata lemnoasa.
- Intra...! se auzi vocea baiatului data spre usa, la care materialul se deschise automat, dandu-se mai intr-o parte incat sa faca loc de intrare. Salut...! facu incet cu mana noului venit.
- Intra...! se auzi vocea baiatului data spre usa, la care materialul se deschise automat, dandu-se mai intr-o parte incat sa faca loc de intrare. Salut...! facu incet cu mana noului venit.
-Salut!spuse el apoi ii sari in brate imbratisandu-l , apoi soptindu-i la ureche:
-Aura ta demonica duhneste de la kilometri , chicotind.Il musca apoi de lobul urechii.
-Aura ta demonica duhneste de la kilometri , chicotind.Il musca apoi de lobul urechii.
Usa se inchise imediat dupa intrare.
Simti o usoara furnificatura, astamparandu-si-o la timp.
- Bine...! spuse el pe-un ton mai soft, imbratisandu-l pentru cateva momente. Si ce cauta fratiorul meu aici ? intreba, ducandu-si privirea spre tanar.
Simti o usoara furnificatura, astamparandu-si-o la timp.
- Bine...! spuse el pe-un ton mai soft, imbratisandu-l pentru cateva momente. Si ce cauta fratiorul meu aici ? intreba, ducandu-si privirea spre tanar.
-Erm face si el vizite , nu are voie?intreba el cu o moaca inocenta si frecandu-si genunchiul de barbatia lui.
- " Ah...! firar.."gandi el, simtindu-se starnit. Vizitele din partea ta pot provoca muulte... vorbi cu subinteles.
-Yup i know , something become hard here , spuse el chicotind , genunchiul sau inca atingandu-i aceea zona.
-Si ce-ai mai facut in ultimul timp oni-chan?
-Si ce-ai mai facut in ultimul timp oni-chan?
Isi musca buza mai tare, inchizandu-si incet un ochi.
- Nimic.. prea important...! raspunse usor ingreunat. E de ajuns.. spuse el cu referire la actiunile baiatului.
- Nimic.. prea important...! raspunse usor ingreunat. E de ajuns.. spuse el cu referire la actiunile baiatului.
-Uhm...ii dadu drumul din imbratisare si se arunca pe canapea , observand-o apoi se pe fata:
-Eh ti-ai facut o iubita si mie nu mi-ai spus?
-Eh ti-ai facut o iubita si mie nu mi-ai spus?
Isi lua jacheta, legandu-si-o la brau pana ce se va calma, trecandu-si o mana peste fatza pana la breton de situatie. Auzi intrebare, uitandu-se catre blonda pentru o clipa, apoi directiona privirea in alta parte, chicotind subtil.
- Sophie nu e iubita mea...! Si in plus azi ne-am cunoscut...
Ezita la subiect.
- Hm.. ai vrea sa-ti aduc ceva ?
- Sophie nu e iubita mea...! Si in plus azi ne-am cunoscut...
Ezita la subiect.
- Hm.. ai vrea sa-ti aduc ceva ?
Cand observa ce facu baiatul , ii veni sa bufneasca in ras , insa se abtinu acoperindu-si gura cu mana , se uita apoi la fata.
-Mda ma gandeam ca nu e iubita ta , spuse el scotand limba.
-Pai orice contine alcool stii ca merge.
-Mda ma gandeam ca nu e iubita ta , spuse el scotand limba.
-Pai orice contine alcool stii ca merge.
- " Si atunci de ce ai deschis subiectu ?!" gandi roscatul c-o usoara ironie in minte, dar nu-i dadu prea mare importanta.
Merse spre bucatarie, incercand sa-si aminteasca pe unde era alcoolul.
- " Si va lua o vreme...!" isi spuse caci ii se cam bruia concentrarea din cauza durerii.
- Bine iesi.. vorbi el foarte calm, aparandu-i sticla de whisky in mana.
Lua un pahar, revenind in camera, unde il servi pe baiat, iar el isi relua locul sau, rasufland.
Merse spre bucatarie, incercand sa-si aminteasca pe unde era alcoolul.
- " Si va lua o vreme...!" isi spuse caci ii se cam bruia concentrarea din cauza durerii.
- Bine iesi.. vorbi el foarte calm, aparandu-i sticla de whisky in mana.
Lua un pahar, revenind in camera, unde il servi pe baiat, iar el isi relua locul sau, rasufland.
-Thank you!replica el luand paharul si dandu-l pe gat.Se holba apoi la baiat:
-Uhm ai patit ceva oni-chan?
-Uhm ai patit ceva oni-chan?
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Dormitoarele
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum: