Rugaciuni catre sufletul meu
2 participanți
Old Memories :: Orasul :: Catedrala
Pagina 1 din 9
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Rugaciuni catre sufletul meu
Noapte...intunericul ma urmarea peste tot.Liniste...pasesc in vechea catedrala intrand in sala altarului.Stau in fata lui,cu privirea pierduta,gandindu-ma la...nimic
Re: Rugaciuni catre sufletul meu
Deschise usa ce incepu sa scartaie din cauza tacerii.Pasi in incapere,facand un mic zgomot.
Nezumi- Mesaje : 525
Data de înscriere : 17/10/2009
Stateam ingenunchiat in fata altarului,cu capul plecat,rugandu-ma.La ce,sincer sa fiu nu stiam.Vroiam doar...sa-mi amintesc ceva
Pasi mai mult,ajungand aproape de altar,dandu'si seama ca nu era singurul acolo,se opri,privind persoana din fata lui.
Mi-am deschis putin ochii,zambind prosteste
''Cat de patetic pot fi...''
''Cat de patetic pot fi...''
Se aseza in dreapta lui,prefacandu'se ca nici macar nu l'a observat,privind in fata.
Am oftat adanc,ridicandu-ma de jos.Cand m-am intors si l-am vazut pe Nezumi m-am inrosit tot
Observand cum prezenta lui fusese descoperita,isi intoarse privirea spre tip.
-Buna!sopti,auzindu'se ecoul in toata incaperea.
-Buna!sopti,auzindu'se ecoul in toata incaperea.
-Ummmm...buna si tie
Am inghitit in sec,incepand sa merg inainte.Stiam ca inauntrul meu incoltea un sentiment puternic pentru el si nu vroiam sa se intample asta.Imi era teama.Credeam ca ce-l mai bun mod de a uita de aceste sentimente era sa-l evit,chiar daca ma durea
Am inghitit in sec,incepand sa merg inainte.Stiam ca inauntrul meu incoltea un sentiment puternic pentru el si nu vroiam sa se intample asta.Imi era teama.Credeam ca ce-l mai bun mod de a uita de aceste sentimente era sa-l evit,chiar daca ma durea
Il privi cu coada ociului cum se indeparteaza,facand un pas in fata,fiind atent la actiunile lui.
Am iesit din incapere,indreptandu-ma spre o camera pe care o cunosteam bine.Era camera unui vechi prieten de familie.Am deschis usa uitand sa o inchid la loc,trantindu-ma pe pat,inchizand ochii.
Cand acesta parasi incaperea,isi continua rugaciunea,iesind la final,observand ca mai era putin si incepea ploaia fiindca erau o multime de nori pe cer.Traversa holul,cand trecu pe langa usa deschisa si'l vazu pe baiat,se opri,zambind.Inainta cativa pasi in incapere,ducandu'si mainile la san si analizandu'i trupul.
Respiram regulat fiind deja in lumea visurilor...mai putin placute in ultima vreme.Coada statea pe piciorul meu agitandu-se din cand in cand
Se apropie de pat,asezandu'se pe marginea acestuia,intr'o parte,mirosindu'i parul si inchizand ochii.Mana ajunse pe picioarul lui,urcand mai sus,atingandu'i din greseala coada.
AM tresarit usor insa nu m-am trezit.Continuam sa dorm din cauza ploii ce urma sa vina.Ma facea foarte lenes
Ii apuca coada in mana stanga,jucandu'se cateva secunde cu ea,apoi continua ca mana lui sa urce pana la talia acestuia.Isi apropie corpul de al lui,strangandu'l in brate si sarutandu'i gatul.
Simtind fiori pe sira spinarii,m-am trezit privind in jurul meu,vazandu-l pe Nezumi
-Huh?Ce faci?!
AM sarit in capul oaselor stand in fata lui
-Huh?Ce faci?!
AM sarit in capul oaselor stand in fata lui
Isi duse degetul la gura lui,aratandu'i sa nu tipe.
-Shh!
Se ridica in capul oaselor,atingandu'i crestetul capului.
-Shh!
Se ridica in capul oaselor,atingandu'i crestetul capului.
-Ce faci aici?
Spun eu incercand sa-mi calmez inima ce parca o luase razna
Spun eu incercand sa-mi calmez inima ce parca o luase razna
-Tocmai voiam sa plec si..te'am vazut aici.E vreo problema in asta?murmura,continuand sa'l priveasca si sa se joace cu suvitele sale de par.
-Hmm...si ce e cu camera asta?intreba curios,punandu'si mainile pe spatele lui,apropiindu'l de piept.
-Ummm...e camera unui vechi prieten de familie
Spun eu rosu de tot la fata,tinandu-mi mainile pe pieptul lui.Acel sentiment puternic revenise si imi facea inima sa bata din ce in ce mai tare
Spun eu rosu de tot la fata,tinandu-mi mainile pe pieptul lui.Acel sentiment puternic revenise si imi facea inima sa bata din ce in ce mai tare
Ii saruta obrazul,jucandu'se cu suvitele acestuia de la ceafa.
-Pricep!Nu cred ca te superi daca stau aici cu tine.
-Pricep!Nu cred ca te superi daca stau aici cu tine.
-Nu ma supar...
''Ce se intampla cu mine?!De ce ma simt atat de..de..ciudat?''
''Ce se intampla cu mine?!De ce ma simt atat de..de..ciudat?''
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Old Memories :: Orasul :: Catedrala
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum