Luna si stelele
3 participanți
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Gradina
Pagina 3 din 10
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Luna si stelele
-Il urasc...e la fel ca toti ceilalti...la fel ca si el...
Imi stergeam lacrimile incercand sa mai si respir
Imi stergeam lacrimile incercand sa mai si respir
Ajunse din nou la ciresul de unde plecase,crezand ca'l va gasi acolo,insa nu era.
Nezumi- Mesaje : 525
Data de înscriere : 17/10/2009
O durere cumplita imi invadase capul
''Nu,nu din nou,nu acum!''
Am strans puternic din pumni,in final lesinand
''Nu,nu din nou,nu acum!''
Am strans puternic din pumni,in final lesinand
Simti ca o sulita ce'i patrunse in inima stiind ca ceva nu e de bine,insa ignora totul incercand sa se linisteasca.
-Marioneta,auzi la el,despre ce tot vorbeste?continua sa sopteasca invaluit de ganduri.Se ridica dorind sa plece acasa,insa nu'l putea lasa singur acolo,era periculos pentru el la o ora asa tarzie.Incepu sa'l caute din nou,ajungand si in spatele tufelor de trandafiri.
-Marioneta,auzi la el,despre ce tot vorbeste?continua sa sopteasca invaluit de ganduri.Se ridica dorind sa plece acasa,insa nu'l putea lasa singur acolo,era periculos pentru el la o ora asa tarzie.Incepu sa'l caute din nou,ajungand si in spatele tufelor de trandafiri.
Zaceam acolo,fara suflare.In mintea mii de imagini,de chipuri si intamplari jucau jocul scenei dar fara rost.Nu intelegeam nimic
Aparu brusc langa el,lasandu'se in jos si atingandu'i obrajii cu varful degetelor,socat.
-Ritsuka...
-Ritsuka...
Ii simteam prezenta.Era el,cel de care ma indragostisem.Incercam din rasputeri sa-l privesc insa nu puteam.Un chip atat de familiar imi tot aparea in minte
-Ritsu'chan,sopti,ducandu'i o mana sub cap si ridicandu'l de pe iarba,facand un pas in fata cu el in brate.
-Ritsuka,sopti,trangandu'l mai tare in brate,uitandu'se in jur,cautand un loc mai sigur.
Ii saruta fruntea,asezandu'l pe o banca din apropiere.
-Eu...imi pare rau,ce s'a intamplat?
-Eu...imi pare rau,ce s'a intamplat?
Isi trecu mana prin parul lui,jucandu'se cu suvitele sale ce straluceau in lumina lunii.
-Cred ca ..e vina mea!
'De ce,nici eu nu stiu.'
-Cred ca ..e vina mea!
'De ce,nici eu nu stiu.'
Atunci mi-am adus aminte de faza cu Ichijo.I-am dat mana la o parte
-Nu sunt marioneta nimanui si sa sti ca nu am de gand sa te folosesti tu de mine ca sa-l faci gelos pe Ichijo sau mai stiu eu ce!
-Nu sunt marioneta nimanui si sa sti ca nu am de gand sa te folosesti tu de mine ca sa-l faci gelos pe Ichijo sau mai stiu eu ce!
Isi duse o mana la frunte,lovindu'se incet,incepand sa rada.
-Ce tot zici acolo?Uff..ai inteles gresit,nu vreau sa fac gelos pe nimeni.Ce te'a facut sa crezi asta?
-Ce tot zici acolo?Uff..ai inteles gresit,nu vreau sa fac gelos pe nimeni.Ce te'a facut sa crezi asta?
-Deobicei esti distant cu mine,si abia imi vorbesti iar in clipa urmatoare faci lucrurile alea mai ales ca dupa ce am plecat i-ai mai facut si cu ochiul.Tu ce ai intelege in locul meu?
-I'am facut cu ochiul?intreba,surprins ca tanarul il vazuse.
-Um?Tot nu intelegi,bine..probabil ai dreptate,dar mi'am cerut scuze.Si ce a fost in capul tau cand ai fugit?Imi puteai explica de la bun inceput,mormai,ducandu'si mainile la piept si incrucisandu'le.
-Um?Tot nu intelegi,bine..probabil ai dreptate,dar mi'am cerut scuze.Si ce a fost in capul tau cand ai fugit?Imi puteai explica de la bun inceput,mormai,ducandu'si mainile la piept si incrucisandu'le.
-Ce rost au explicatiile?Oricum..nu mai conteaza.Nu am nici un drept sa-ti cer explicatii
Spun eu dand sa plec de langa el
Spun eu dand sa plec de langa el
Nu reactiona in niciun fel,analizandu'l mai bine cand acesta se ridica.
-Lupii,ai uitat de lupi....si cine stie ce vrea sa te mai manance.Unde pleci?
-Lupii,ai uitat de lupi....si cine stie ce vrea sa te mai manance.Unde pleci?
''Mai bine sa ma manance lupii decat sa stau langa cel pe care-l iubesc.Durerea ar fi mai mica''
-Unde vrea soarta!
-Unde vrea soarta!
Ii prinse mana,tragandu'l inapoi pe banca.
-Termina cu aroganta asta,nu'ti sta bine!
-Termina cu aroganta asta,nu'ti sta bine!
Isi dadu ochii peste cap,preferand sa nu mai zica nimic pentru ca devenea prea nervos,asa ca alese sa taca si sa fie calm.
Observandu-i pe baieti,ii las singuri stiind ca era ceva intre ei si prefer sa nu ma bag,asa ca trec pe langa ei incercand a nu fi observat.
Ichijo- Mesaje : 72
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Gradina
Pagina 3 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum