Ritsuka's room
2 participanți
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Dormitoarele
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Ritsuka's room
Stateam intins pe pat,cu fata-n jos,avand ochii inchisi,agitandu-mi coada involuntar
Sari brusc langa el,copiindu'i pozitia,mai putin chestia cu coada,uitandu'se la ea cu coada ochiului.
Nezumi- Mesaje : 525
Data de înscriere : 17/10/2009
Isi lipi trupul de al lui dintr'o simpla miscare,privindu'l patrunzator,asezandu'si o mana pe soldurile lui.
Ii cuprinse talia,ducandu'si un genunchi intre picioarele sale,uitandu'se in ochii lui fara sa'i dea un raspuns.
Ii atinse cu mana zona sensibila,prin blugii acestuia,ridicandu'si privirea asupra buzelor lui.
Isi duse ambele maini spre obrajii acestuia,ridicandu'i privirea asuprea lui,privindu'l malefic si tototdata pervers,coborand cu o mana spre cureaua lui.
-Nezumi,inceteaza!Ce te-a apucat?
Am incercat sa plec de langa el insa n-am reusit.Era mult prea puternic si nu-mi dadea drumul
Am incercat sa plec de langa el insa n-am reusit.Era mult prea puternic si nu-mi dadea drumul
Desfacu cu o mana cureaua,cealalta fiind ocupata sa'i pipaie buzele.
Corpul meu incepuse sa tremure.Nu stiam de ce insa incepeam sa simt oarecum ceva pentru el
Isi apropie chipul de al lui privindu'l senzual in ochi,tragandu'i de buza inferioara,muscand'o usor.
Mi-am inchis ochii,strangand de ei.Corpul imi tremura din ce in ce mai mult insa..parca imi doream asta
Ii atinse abdomenul cu varful degetelor,strecurandu'si mai mult mana sub tricoul lui pana la sfarcuri,apasandu'le.Isi strecura limba in gura lui,explorandu'i cavitatea bucala.
Mi-am pus mainile pe umerii lui impingandu-l de pe mine.Incercam sa scap insa trupul meu cerea mai mult
Se apropie din nou de trupul lui,plimbandu'si mana pe toata pielea acestuia,simtind cat de cald era.Opri sarutul din cauza lipsei de aer,incercand sa'i mai ofere unul.
-Ritsu'chan..tresari,indepartandu'si chipul de al lui,ramanand in aceasi pozitie.
-Ma prosteam si eu.
-Ma prosteam si eu.
-Asta numesti tu ''prosteala''?
Tremuram intr-una.Chipul lui imi amintea de el.O lacrima mi s-a scurs pe obraz insa am sters-o repede
-Nu pot sa va inteleg...
Tremuram intr-una.Chipul lui imi amintea de el.O lacrima mi s-a scurs pe obraz insa am sters-o repede
-Nu pot sa va inteleg...
Isi strecura si cealalta mana sub tricoul lui,pipaindu'l in continuare.
-Ce vrei sa spui?intreba,bosumflat.
-Ce vrei sa spui?intreba,bosumflat.
L-am prins de mana
-Nu inteleg cum poti face asa ceva cu cineva pe care abia l-ai cunoscut si pentru care nu simti nimic!
-Nu inteleg cum poti face asa ceva cu cineva pe care abia l-ai cunoscut si pentru care nu simti nimic!
-Si cu cineva atat de mic,continua,mai mult in soapta,eliberandu'l,lipindu'si fruntea de a lui si atingandu'i nasul cu limba.
-Heh,de unde sti tu ce gandesc eu?
-Heh,de unde sti tu ce gandesc eu?
-Ummm...nu trebuie sa stiu ce gandesti avand in vedere expresia de pe chipul tau >.<''
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Old Memories :: Orasul :: Casele :: Dormitoarele
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum